Onderwijs Pioniers primair onderwijs

Werk jij in het primair onderwijs en heb je een idee om je school te verbeteren? Onderwijs Pioniers helpt je om deze ideeën in de praktijk te brengen, door middel van budget, begeleiding, een netwerk en een podium. Ga jij de uitdaging aan? Doe dan mee met Onderwijs Pioniers en maak je idee waar!

Hoe werkt het?
Lees hier alles wat je moet weten om mee te doen met Onderwijs Pioniers 2014-2015. Of download de flyer voor leraren hier.

Schoolleider?
Ook als schoolleider kun je de ideeën die binnen jouw school leven een boost geven, lees daarover hier meer.

Voorbeelden en voorgangers
Lees hier over initiatieven die deelnamen aan Onderwijs Pioniers in voorgaande edities. Lees in de blogs hoe het Pioniersjaar in 2012-2013 verlopen is. Dat jaar is afgesloten met een feestelijke bijeenkomst op Business Universiteit Nyenrode.

Bekijk hieronder ook het filmpje over Onderwijs Pioniers Joyce en Lydia, de winnaars van de Pionierstrofee 2013 in het primair onderwijs.

 


Terug naar boven ↑